De meubels van Bert Plantagie zijn oer-Nederlands en goed te combineren

Bert Plantagie is een Nederlands meubelmerk dat er bekend om staat tijdloze en stijlvolle meubels te ontwerpen. Ze maken verschillende meubelstukken voor de woonkamer en de eetkamer, waaronder tafels, stoelen, kasten, dressoirs en banken. Het merk werkt met Nederlandse ontwerpers en de meubelen zijn zo gemaakt dat je ze perfect kunt combineren met elkaar voor een schitterend interieur. De meubelen zijn eenvoudig maar mooi en er worden alleen natuurlijke en oorspronkelijke materialen gebruikt om ze te maken. Daarnaast zijn ze van de meest hoogwaardige kwaliteit en weet Bert Plantagie elke keer weer te verrassen.

Bert Plantagie meubels voor een samenhangend interieur

Ook al werken er bij Bert Plantagie verschillende designers, de meubels herken je direct. En dat heeft weer het voordeel dat je er een heel interieur mee kunt inrichten. De ontwerpers werken nauw samen en combineren het gebruik van hout met keramiek, leer en een verscheidenheid aan stoffen. Je ziet dat de hele collectie zorgvuldig is samengesteld en dat de ontwerpers passie hebben voor wat ze doen. 

Je eigen smaak doorvoeren

Een andere reden waarom de meubelen van Bert Plantagie zo goed te combineren zijn, is dat je ze kunt afstemmen op je eigen interieur en smaak. Je kiest zelf de kleuren uit en dan heb je beschikking over honderden mogelijkheden. De stoelen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in 60 kleuren stof en 48 kleuren leer en je kunt hier zelf een onderstel bij kiezen. Ook de banken zijn volledig af te stemmen op wat je nodig hebt en de tafels zijn zelf in te vullen. Zo kies je voor een ideale rug- en armhoogte, bijvoorbeeld, en stel je een aantal unieke meubelen samen of laat je ze zo maken dat ze passen bij wat je al in je hebt staan. Zelfs de stiknaden zijn variabel en je kunt modellen uit verschillende collecties samenvoegen voor je eigen ideale meubelstuk.

Snel aanschuiven aan je eetkamerset

Al deze opties en mogelijkheden zorgen er natuurlijk wel voor dat je wat langer moet wachten totdat jouw meubels klaar zijn. En ze zijn dit wachten meer dan waard. Maar toch heeft Bert Plantagie een oplossing gevonden voor iedereen die snel een mooie eetkamerset nodig heeft. Via het Bert Plantagie Quick Programma kun je namelijk een aantal topstukken uit de collectie eerder in huis halen. Je hebt dan een wat beperktere keuze, maar het grote voordeel is dat je snel van je meubels gebruik kunt maken. En de eetkamertafels en stoelen die voor dit programma zijn geselecteerd zijn een lust voor het oog en geschikt voor elke woning.

Bekijk de meubels in een showroom

Wil je meer weten over Bert Plantagie meubels, wil je ze zelf bekijken en uitproberen of wil je een meubelstuk samenstellen met de hulp van een specialist? Ga dan naar een showroom waar ze de meubelen van dit Nederlandse merk aanbieden en spreek met een medewerker. De ontwerpers van Bert Plantagie zullen je niet teleurstellen. Je kunt de meubels bekijken en ervaren in de enige echte De Ruijtermeubel – Showroom.

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.