Waarom kiezen voor een PVC-vloer?

Een PVC-vloer is de perfecte vloer voor veel verschillende situaties. Het komt in een grote selectie van kleuren en stijlen. Het is een praktische vloer die makkelijk te onderhouden is en goed past in veel interieurs. Pvc-vloeren zijn prachtige vloeren die nauwelijks van echt houten vloeren te onderscheiden zijn. Kies voor een PVC vloer in Delft. Hier zijn enkele redenen. Ten eerste zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Een PVC-vloer heeft een glad en waterdicht oppervlak. Vocht of vuil kan niet door de toplaag dringen. Hierdoor is de vloer makkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk. Regelmatig stofzuigen en/of dweilen is voldoende om de vloer hygiënisch schoon te maken. Daarnaast is het ook te combineren met vloerverwarming. PVC-vloeren hebben het unieke vermogen om zich aan te passen aan de temperatuur van de omgeving. Doordat de vloeren een kunststof onderlaag hebben en zeer dun zijn, hebben ze een zeer lage hittebestendigheid. Ze zijn dus allemaal te combineren met vloerverwarming, een luxe die je aan je woning kunt toevoegen.

Geluidsabsorberende eigenschappen

PVC-vloeren van Vloerendeur hebben geluidsabsorberende eigenschappen, wat ideaal is als je dunne muren hebt of in een flatgebouw woont. Deze eigenschap komt door de verschillende lagen. Zo hoor je met een PVC-vloer je voetstappen niet en kun je geruisloos door de ruimte lopen.

Waterafstotend

PVC-vloeren zijn bestand tegen water en zijn ideaal voor gebruik in badkamers en keukens. Dit is ook een goede vloer als je kinderen of huisdieren hebt. Ongelukken of morsen, ook als je ze niet meteen ziet, zijn in een mum van tijd opgelost zonder speciale reinigingsmiddelen of blijvende schade. Hierdoor zijn PVC-vloeren ook zorgeloze vloeren.

Koop PVC-vloeren

Bij het kopen van een pvc-vloer kun je deze nauwelijks onderscheiden van een massief houten vloer. Elke PVC-vloer ziet eruit als een natuurproduct. Ook kun je een pvc-vloer goedkoper kopen dan een echte houten vloer, terwijl je toch kunt profiteren van dezelfde warme uitstraling. Een van de meest karakteristieke eigenschappen van een PVC-vloer is de geluiddempende werking en uitstekende warmtegeleiding. Woon je in een appartement met boven- en/of onderburen, dan wil je geen overlast veroorzaken. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over een PVC-vloer. De vloer is erg stil en je buren horen je niet lopen. Daarnaast is een pvc-vloer ook heel goed te combineren met vloerverwarming. Pvc-vloeren staan ​​zelfs bekend om hun optimale warmtegeleiding en goede warmteoverdracht. Pvc-vloeren op vloerverwarming zijn dan ook een echte aanrader.

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.