Nieuwe woning bouwen

Een dik jaar geleden besloten mijn vrouw en ik om een nieuwe woning te gaan bouwen. Hier hadden we lang over getwijfeld aangezien we niet weg wouden uit onze wijk maar we wel graag groter wouden wonen. Toen er een plan werd gemaakt om een stuk nieuwbouw aan de wijk te gaan bouwen hebben we gelijk contact gezocht om een plekje te kunnen krijgen. Het was namelijk de bedoeling dat op dit nieuwe deel grote vrijstaande woningen te bouwen. Dit was dus de kans voor ons om ons idee waar te maken. Uiteindelijk waren we dan de gelukkige die een zeer mooie en ruime plek wisten te bemachtigen voor de bouw van onze woning. Al snel gingen we samen met een architect zitten om onze droomvilla te realiseren. Hiervoor moest nog veel gebeuren maar toch kon de bouw al vrij snel beginnen.

Aanleg van schuimbetonvloer

In onze nieuwe woning wouden we graag zo veel mogelijk nieuw hebben. Zoals de meubels, de keuken en allerlei andere tafels en stoelen. We willen graag een hele andere stijl nemen in de nieuwewoning. En dit begint ook al bij de vloer. Alleen de vloer kan al een heel ander beeld geven aan je woning. Wij hebben eerst een schuimbetonvloer laten leggen door Dijkstra Bouw. Hierover is weer een andere vloer gekomen. Een schuimbetonvloer gaat prima samen met vloerverwarming en dat is een van de redenen dat we een schuimbetonvloer hebben genomen. Uiteindelijk heeft Dijkstra Bouw Wierden dit enorm snel en vakkundig geplaatst waardoor er snel geschakeld kon worden naar het aanleggen van de door ons uitgekozen vloer.

Dubbel glas laten repareren

Nadat onze woning klaar was zijn we hier gelijk ingetrokken. Samen genoten we een tijdje van de mooie woning op een nieuwe plek. Toch ging er als snel wat kapot in onze woning. We hadden dubbel glas laten plaatsen. Alleen hadden we een dubbel glas lek. Dit wouden we graag zo snel mogelijk laten repareren omdat wij er ons enorm aan stoorden. Hiervoor hebben we Condensys opgebeld. Zij konden ons gelijk helpen en hebben het al erg snel en vakkundig gerepareerd.

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.