Indruk wekken met een unieke behangstijl? Leer behang!

Je zult het vast niet eerder gezien of gehoord hebben, maar deze stijl bestaat echt: leer behang! Deze stijl is minder populair omdat niet veel mensen bekend zijn met deze manier van behangen. Wel eerder gezien of gehoord? Dan heeft het vast een unieke indruk bij je achtergelaten. Door de sensationele vormen en het materiaal in deze behangstijl is het vrijwel onmogelijk om er niet heen te gaan met de hand. Ook de geur van het leder geeft een buitengewone metamorfose aan de ruimte.

Leer behang is niet tijdsgebonden wat erg voordelig is. Deze stijl is van alle tijden en daarom is het niet nodig om zich zorgen te maken over de trend. De bekendste stijl is de replica van de krokodillenhuid. Deze stijl wordt voornamelijk gecreëerd door het Franse merk Elitis. Vaak is het zo dat de huid van reptielen wordt gebruikt als design, zo is het slangen behang ook erg indrukwekkend. Ben je nieuwsgierig naar deze behangstijl of wil je simpelweg inspiratie opdoen? Kijk dan gerust op onze site BehangDeals.nu en ontdek onze ruime assortiment behangrollen en gereedschap.

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.