Dit zijn drie unieke woonplaatsen in de provincie Groningen

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning in de provincie Groningen, kijk dan eens bij NieuwWonen Groningen naar het aanbod. Ook in die regio wordt volop gebouwd dus met wat geluk vind jij er de woning waar je altijd al van droomde of naar op zoek was. 

Wonen in Zuidhorn

Een fijne plek om dan te wonen is het plaatsje Zuidhorn. Dit ligt tussen de stad Groningen en de grens met de provincie Friesland in. Dit is een mooie plaats om te wonen want je woont er rustig omdat het eigenlijk een groot dorp is maar je vindt er aardig wat voorzieningen zodat je daarvoor niet eens de plaats zelf uit hoeft te gaan. 

Op de grens tussen Groningen en Friesland

In het dorpje zelf pak je niet snel ergens op mis en mocht dat wel zo zijn, dan ben je binnen tien minuten met de trein in de stad Groningen. Er zijn ook veel uitvalswegen zodat je snel met de auto op weg kunt naar andere plaatsen in Groningen en Friesland die niet al te ver weg zijn. In Zuidhorn wordt allerlei soorten nieuwbouw gezet zodat er voor nagenoeg iedereen wel wat passends te vinden is. 

Wonen in de stad Groningen

Wil je toch liever in de grote stad wonen? Dan is de stad Groningen een prima plek. De stad is van alle gemakken voorzien en de kans dat je er werk vindt bestaat er ook. Bovendien wonen er veel studenten dus het is zeker een bruisende stad te noemen met tal van gezellige uitgaansgelegenheden. Ben je even alle drukte zat? Dan sta je vanuit de stad Groningen snel in een van de stillere en kleinere dorpjes op het platteland alwaar je van de natuur kunt genieten. 

Wonen in Stadskanaal

Een derde plaats waar het zeker uniek wonen is in het noorden van het land is Stadskanaal. Even wat verder naar het zuiden reizen in de provincie en je bent er. Stadskanaal is een mooie stad waar je veel water vindt (de naam zegt het immers al) en er zijn veel voorzieningen waar jij als inwoner gebruik van kunt maken. In Stadskanaal wonen betekent dat je op de provinciegrens met Drenthe woont en in de omgeving vind je veel natuurschoon om van te genieten. Voor fietsers en wandelaars is het dan ook de ideale plek. 

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.