Verhuizen naar Enschede

Nadat ik mijn studie in Groningen heb afgerond werd het weer tijd voor mij om terug te gaan naar Enschede. De stad waar mijn familie, vrienden en mijn huidige vriendin woont. Ik wou in Enschede heel graag een huis kopen aangezien ik hier alles heb. Omdat ik naast mijn studie een goedlopend eigen bedrijf heb was het voor mij mogelijk een huis te kopen in Enschede. Mijn vriendin en ik waren opzoek naar een vrijstaande woning met een grote achtertuin. Dit omdat wij ook kijken naar de toekomst. Wij hebben een kinderwens en zouden het erg mooi vinden hun een goede woning met een grote achtertuin waar genoeg ruimt voor hun is om te spelen. Ook houden we van een moderne en nette woning. We waren dus opzoek naar een woning die niet te oud is en waar niet te veel aan verbouwd moest worden.

Intrekken nieuwe woning

Voor de zoektocht naar een nieuwe woning hebben we de hulp ingeschakeld van een makelaar in Enschede. Nadat we wat onderzoek hadden gedaan zijn we uitgekomen bij Woonaccent makelaars Enschede. Zij waren enorm enthousiast om ons te helpen aan een nieuwe woning en gaven ons een enorm goed gevoel nadat we een aantal goede gesprekken hadden gevoerd. Omdat zij ons erg goed begrepen in wat wij zochten en zij beschikken over een goede kennis en ervaring was het gelijk een goede match. Door hun goede connecties en het snelle handelen kwamen ze al snel met een aantal woningen. Na een aantal bezichtigen hebben we uiteindelijk een woning gevonden die voldoet aan onze eisen. Een nieuwe woning waar zo goed als niks aan verbouwd moest worden en met ook nog eens een grote achtertuin. Alleen de achtertuin moest veel aan gedaan worden maar hier had ik zelf alle tijd voor aangezien ik net klaar was met mijn studie.

Aanpakken tuin nieuwe woningen

Om met de tuin aan de slag te kunnen gaan moest ik hiervoor wat gereedschap hebben om dat te kunnen doen en op lange termijn bij te kunnen houden. Bij Reekers Tuinmachines ben ik uiteindelijk erg goed geholpen en heb ik zeer goede en professionele tuinspullen kunnen kopen.

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.