Hoe bespaar je tijd tijdens het verhuizen?

Verhuizen is vaak veel regelen en levert bij de meeste mensen nogal wat stress op. Je dient van alles en nog wat te doen voordat je in de nieuwe woning kunt intrekken maar ook in je oude huis zijn veelal nog allerlei klusjes te doen. Slimmer met je tijd omgaan doe je dan op deze manier: schakel een verhuisbedrijf in dat de verhuizing van de ene woning naar de andere voor je regelt. Dat bespaart je tijd en ook veel frustratie.

Laat je verhuizing regelen door de StudentenService

Via www.destudentenservice.nl kun je je verhuizing laten regelen tegen een redelijke prijs. Nu is verhuizen niet goedkoop maar omdat zij met studenten werken worden de prijzen wat gedrukt. Ze werken wel op professionele wijze met mensen die van aanpakken weten en het klappen van de zweep kennen. Je kunt van tevoren laten bepalen of ze de verhuizing van de ene plaats naar de andere voor je kunnen regelen en wat dit kost. Dit bedrag staat vast en daar komt niks extra meer bij. Betalen doe je achteraf, nadat de verhuizing heeft plaatsgevonden. Je spullen zijn ook verzekerd tegen schade dus gaat er onverhoopt wat mis, geen probleem.

Meer tijd voor andere belangrijke zaken

Groot voordeel van het verhuizen uitbesteden is dat je vaak toch al kostbare tijd kunt besteden aan andere zaken. Denk hierbij aan het regelen van verzekeringen en diensten, klussen in je nieuwe woning en het schoonmaken van de oude woning enzovoort. Bij een verhuizing komt veel kijken en als je dan bepaalde zaken uit handen geeft, heb jij zelf tijd om wat anders te doen. Bovendien scheelt het je enorm veel sjouwwerk als een ander het daadwerkelijke verhuizen voor zijn of haar rekening neemt. Dit is het geld zeker wel waard.

Alles verzekerd en goed geregeld

Veel mensen willen zo kort mogelijk met dubbele lasten (van twee woningen) komen zitten dus het is zaak dat verhuizen zo snel mogelijk gebeurt. Doet een ander dit voor je, dan kun jij sneller alle andere zaken regelen. Omdat je spullen ook nog eens verzekerd zijn als je ze door de StudentenService laat verhuizen is dat bijzonder handig. Bij zelf verhuizen dient dit namelijk nog extra geregeld dient te worden. Omdat je dan toch vaak al veel aan je hoofd hebt en andere belangrijke zaken geregeld wilt hebben is hulp inschakelen altijd wijs en loont dit echt.

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.