Geur in huis verspreiden met staafbranders

Traditionele wierook zijn dunne staafjes die bedekt zijn met een mengsel van aromatische materialen van aromatische planten en essentiële oliën. Ze bevatten ook een stof om verbranding te veroorzaken en ze te laten branden tot het einde van de staaf. Het is deze verbranding die het aroma vrijgeeft, door de rook. Dus het gebruik van staafbranders om het huis te parfumeren is een geweldig idee.

Het is heel gemakkelijk om ze te vinden in hun verschillende formaten in huizen van decoratie, handwerk en mystieke ornamenten, of zelfs in de supermarkt. Er zijn vele mogelijkheden, en wat elk aroma betekent staat al op de verpakking geschreven om je te helpen bij uw keuze. Zie hieronder 5 geuren en hun betekenis.

Sandelhout
Sandelhout is een indiase boom die al duizenden jaren wordt gebruikt in rituelen met de bedoeling om omgevingen en zielen te reinigen. Het heeft effecten van verheffing van spirituele gevoelens.

Het aroma is ook aanwezig in de deuren van tempels die van dit hout zijn gemaakt, waardoor de omgeving natuurlijk geparfumeerd is. De geur van sandelhout is omhullend en gezellig, lichtelijk zoet en afrodiserend.

Lavendel
Lavendel heeft een zeer karakteristiek aroma dat als gastvrij kan worden omschreven. Zijn functie is het herstellen van de energetische balans in het lichaam, het reinigen, het zuiveren van de omgeving, het brengen van harmonie en rust in huis of op het werk.

Kaneel
Kaneel heeft vele therapeutische en spirituele eigenschappen. Het bekendste effect van kaneel wierook is de aantrekkingskracht van welvaart. Het trekt geld en overvloed aan in alle aspecten, of het nu voor het fysieke lichaam, het spirituele of het milieu is.

Kaneel wierook schetst ook sensualiteit, omdat het zoet en houtachtig is. Het stimuleert het libido, het zelfvertrouwen en de verleidingskracht. Het stelt het milieu gerust, brengt welzijn, geluk en vreugde.

Jasmijn
Jasmijn is een plant die een mooie en delicate bloem produceert. Jasmijn wierook is het symbool van het hemelse geluk, omdat het de favoriet van de engelen is vanwege de delicatesse. Door te worden verlicht, bevrijdt het mensen van de omgeving een gevoel van ontspanning en lichtheid, zodat het kan worden gebruikt tegen stress.

Daarom is het een uitstekende keuze onder de wierook om het huis te parfumeren. Jasmijn wierook is, net als kaneel wierook, een afrodisiacum, dus het induceert sensualiteit en romantiek. De geur verhoogt ook de spirituele energieën, dus het is een goede optie om te verlichten in momenten van gebed en meditatie.

Rode Rozen
Het aroma van de rode roos is intens en stimuleert de ontwikkeling van telepathie, gemoedsrust, rust en een gevoel van wat mooi is, volgens de werkelijke betekenis ervan. Dus steek een rode roos wierook aan als je goede vloeistoffen wilt aantrekken, en bevorder zo het welzijn in zijn ware verschijningsvorm.

Bron: Aannemersspot

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.