Diamond painting: meerdere thema’s bij elkaar

Wil je jouw huis opnieuw inrichten met diamond painting? Dan kun je voor een groot aantal thema’s bij deze hobby terecht. Je hebt namelijk veel verschillende thema’s, waardoor je iedere ruimte in jouw woning weer van een nieuwe indeling kunt voorzien. Daarbij kun je ook meerdere kleuren bij elkaar gaan plaatsen. Je hoeft hiervoor alleen maar de juiste keuzes te maken en de materialen in te slaan. Om alles bij de hand te hebben kun je onder andere de collectie van Diamond Painting Winkel bekijken. Maar welke thema’s zijn er onder andere? 

Kleuren en vormen bij diamond painting

Diamond painting kent altijd een grote hoeveelheid aan kleuren. Afhankelijk van het thema dat je kiest, kunnen hier drukke en minder drukken schilderijen voorbij komen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stilleven. Hier komen wel meerdere kleuren in terug, maar het is vaak geen druk schilderij. Je hebt bloemen, stukken fruit of andere voorwerpen. Wanneer je hier een klein canvas van aanschaft, kun je meerdere schilderijen met elkaar gaan combineren op de muur. De grote canvassen ben je langer mee bezig, maar kunnen ook een groter deel van de muur bezetten als je hem op gaat hangen. 

Een dierenthema voor iedere kamer 

Je kunt ook voor een dierenthema gaan bij diamond painting. Ook hiervoor zijn er veel verschillende mogelijkheden te verkrijgen. Ga je voor paarden, honden of toch schattige konijnen? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te verkrijgen. Zo kun je verschillende schilderijen maken voor de jungle kamer van jouw kinderen, maar ook voor een subtiel schilderij in de woonkamer gaan. Of maak jouw eigen hond na als je al meer ervaring hebt. Zo heb je altijd een aandenken en ben je direct met jouw hobby bezig. Het wordt hierdoor dubbel ontspannen. 

Ook thema’s voor kinderen bij diamond painting

Voor kinderen zijn er ook een grote hoeveelheid aan canvassen te vinden bij diamond painting. Kinderen willen vaak Disney of andere actiefiguren, welke allemaal terug te vinden zijn. De favoriete films komen allemaal voorbij en er zijn een groot aantal formaten terug te vinden. Jouw zoon of dochter kan uren achter elkaar bezig zijn en er ook de fijne motoriek mee trainen. Zo sla je twee vliegen in één klap. Jouw kinderen vinden het ook heel interessant, wat alleen maar extra voordelen met zich mee gaat brengen. 

Alleen nog maar genieten van het eindresultaat

Bekijk direct bij de diamond painting canvassen welke jij boven de bank of eettafel wilt hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt veel van de schilderijen direct inlijsten. Zo heb je jarenlang een mooie creatie in de ruimtes in huis hangen, waar je zelf de nodige uren in hebt gestoken. Het mag dan even veel werk zijn, het eindresultaat mag er altijd zijn. Doordat de steentjes eenvoudig te plaatsen zijn, kun je zelfs als beginner een mooi eindresultaat in handen hebben en genieten van het nieuwe interieur in jouw woning. 

Woonkamertje.nl

Je woonkamer inrichten? Lees op onze website over de laatste woonkamer trends. Lees over leuke ideeën en inspiratie voor je woonkamer inrichting ins ons blog.